Yhteystiedot & ajo-ohjeet


Melontaohjaaja
Päivi Haikka
050 5477 202
info@melontaa.fi
www.melontaa.fi

Melontakeskus sijaitsee Orivedellä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Uudesta melontakeskuksesta löytyy myös pukeutumistilat, wc ja sauna.

Osoite:
Kuohuntie 6
35100 ORIVESI AS.

Ajo-ohjeet Tampereen suunnasta

Käänny valtatieltä 9 oikealle Yliskylän suuntaan (tienro 3241) ja aja 6,4 km suoraan ja käänny T-risteyksestä vasemmalle Oriveden suuntaan. Aja Oriveden suuntaan 2,4 km ja käänny oikealle Eräjärventielle (3260). Jatka suoraan 1,0 km ja käänny vasemmalle. Liittymässä näet osoiteviitan, jossa lukee ”Fysiopalvelu” ja Joenmutka, siitä vasemmalle kaartaen 150 m, jonka jälkeen oikealle Kuohuntielle, josta heti keskimmäistä tietä piha-alueelle

Ajo-ohjeet Jyväskylän suunnasta

Käänny valtatieltä 9 eritasoliittymästä Oriveden suuntaan ja lähde Kangasalan osoittamaan suuntaan (tienro 58). Aja suoraan 2,5 km ja käänny vasemmalle Eräjärventielle (3260). Jatka suoraan 1,0 km ja käänny rautatiesillan jälkeen ja jokisillan jälkeen vasemmalle. Liittymässä näet osoiteviitan, jossa lukee ”Fysiopalvelu” ja Joenmutka, siitä vasemmalle kaartaen 150 m, jonka jälkeen oikealle Kuohuntielle, josta heti keskimmäistä tietä piha-alueelle.

 
Näytä suurempi kartta
Webdesign ©Pet-Web 2010