Blog

Ulkoilu

Nykyään, kasvava määrä ihmisiä alkavat kiinnittää huomiota yleiseen hyvinvointiinsa. Suurin osa heistä istuvat paljon, elävät rasittavaa elämäntyyliä ja työ vie suuren osan heidän ajastaan. Kaikki tämä jännitys ja väsymys tarvitsevat ulostien. Ja mikä parempi tapa kuin liikunta ja ulkoilu.

Lisäksi, yhä useammat lääkärit voivat nyt määrätä liikuntaharjoituksia potilaiden hoitoon monille sairauksille. Esimerkiksi USA:ssa on laajalle levinnyt käytäntö, jossa lääkärit määräävät ulkoilua potilailleen. Tämän takana on, että jos harjoitus kirjoitetaan paperille, joka on varustettu lääkärin leimalla, ihmiset ottavat sen vakavammin kuin yksinkertaisen suosituksen.

Mitä ulkoilua voin harrastaa

Maailman monessa osassa, on yksilöitä, jotka liikkuvat mieluummin sisällä. Salit ja sisäuima-altaat huokuttelevat erilaisia henkilöitä eri syistä. Sää on yksi niistä. Mukavuus on toinen. Tietysti, jos äärimmäiset sääolosuhteet eivät anna tilaa liikunnalle ulkona, sinun täytyy valita sisävaihtoehto. Mutta jos asut osassa maailmaa, jossa sää on mukava, sinulla on monta eri vaihtoehtoa mistä valita.

Voimistelu, ihanteellinen katuharjoitus

Tällä hetkellä, suuri määrä henkilöitä käyttävät mieluummin tätä kuuluisaa fyysistä toimintaa. Voimistelu johtaa juurensa muinais-Kreikasta, joka yhdistää kauneuden ja voimakkuuden. Se ei vaadi yhtään varusteita ja se on aerobinen harjoitus, jota voidaan harjoittaa ulkona. Voit yhdistää lukuisia liikuntoja ja liikkeitä kuten vatsapunnerruksia, juoksemista, työntöä ja seisontaa. Rytmi on äärimmäisen tärkeää ja voit vahvistaa ketteryyttäsi, tasapainoasi ja koordinointitaitoasi. Voit käyttää penkkejä, mutta joissakin kaupungeissa on puistoja, joissa on tankoja, tikapuita ja painoja, jotka voivat auttaa sinua monen eri liikunnan kanssa.

Ulkojooga

On olemassa monia eri kursseja ja  kouluja, jotka tarjoavat joogakoulutusta ulkona. Mikä parempi tapa rentoutua ja mietiskellä kuin luonnossa. Virtaavan joen kuuleminen auttaa sinua varmasti keskittymään kuin kuntosalilla, jossa ei ole raitista ilmaa ja on meluisaa. Sana jooga tarkoittaa liittoa ja uskomme, että mattosi asettaminen maahan tuo sinua lähemmäs ja yhtenäistää sinut luontoon. Aurinko voi paistaa selkääsi ja tuuli voi auttaa sinua keskittymään hengittämiseesi. Viimeisenä muttei vähäisimpänä, kuntosaleilla jooga-ohjaajat pyrkivät ja painottavat miellyttäviin ja rentouttaviin tuoksuihin, jotka on saatu aikaan keinotekoisesti. Tuoksut herättävät tunteita ja auttavat rentoutumisessa. Ulkona tosin tätä voidaan tehdä luonnollisesti. Ei ole parempaa kuin meren, ruohon tai kukkien tuoksu työntämään sinua askeleen pidemmälle.

Patikointi, loistava ulkoilu-kuntoharjoitus

Viime aikoina yhä useammat ihmiset pitävät vaellusta loistavana tapana kuntoilla ja pysyä kunnossa. Jokainen kaupunki tarjoaa monia vaelluspaikkoja, jotka ovat loistavia tutkia. Vaellus yhdistää harjoituksen luonnon kanssa. Tämä on myös hyvä tapa sosialisoida kun suunnittelet vaellusretkiä ystäviesi kanssa. Ja voit myös tutkia ympäristöäsi ja löytää paikkoja, joita et edes tiennyt olevan olemassa. Joet, vuoret, tasangot ja kanjonit ovat hyviä paikkoja vaeltaa. Riippuen siitä, kuinka hyvässä kunnossa olet, voit vaeltaa lyhyempiä tai pidempiä retkiä. Vaellus voidaan myös yhdistää muihin ulkoliikuntoihin kuten juoksuun, pyöräilyyn, kiipeilyyn tai uimiseen. Tulet myös saamaan loistavia kuvia, joita voit näyttää ystävillesi samalla kun treenaat koko kehoasi.

Ulkona lenkkeily

Jotkut juoksevat mieluummin haisevilla kuntosaleilla ja juoksumatoilla television edessä. Mutta olemme varmoja, ettet ole yksi heistä. Vaikka kuntosali on mukavaa, on monta paikkaa kaupungissasi jossa voit lenkkeillä ulkona. Puistot, satamat, rannat ja jopa kadut ovat ihanteellisia harjoittelulle. Voit tutkia kaupunkiasi ja löytää paikkoja, joita et tiennyt olevan olemassa. Juokseminen on yksinäinen mutta myös sosiaalinen harrastus. Voit järjestää juoksuryhmiä ja juosta ympäriinsä. Varmista vain olevasi varovainen, jotta et aiheuta onnettomuutta itsellesi tai toisille.

Ulkona lenkkeily

Mistä vain aktiviteetista pidät enemmän ulkona pysyäksesi kunnossa ja terveenä ja myös tyhjentää pääsi, tärkein asia on nousta sohvalta ja aloittaa. Liikunta on loistava tapa pysyä terveenä ja tyhjentää pääsi monelta arjen huolelta ja murheelta. Voit ennakoivasti ehkäistä monia tauteja tapahtumasta ja elää menestyvää ja pitkää elämää. Missä vain maailmaa oletkin, sinulla on varmasti valikoima paikkoja, jossa voit harrastaa liikuntaa ulkona. Et tarvitse hienoja laitteita siihen. Vain päättäväisyytesi auttaa sinua voimaan paremmin.

© 2021 Melontaa